download (1)

Podiumplek voor zonneboot HAN

Podiumplek voor zonneboot HAN

Het Solarboat team van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen is afgelopen weekend als 3e geëindigd in de A klasse van de Dutch Solar Challenge 2016.

De Dutch Solar Challenge is een evenement van wereldklasse. Een wedstrijd waarin team uit de gehele wereld, voornamelijk bestaand uit technische studenten en innovatieve, duurzame bedrijven, strijden voor de winst. Centraal staat hierbij het gebruik van zonne-energie. Door middel van innovatieve technieken proberen de teams het maximale uit de zon te halen en ook door te kunnen varen als de zon niet schijnt.

De deelname van de zonneboot was tot op een paar dagen voor de start nog onzeker vanwege problemen met de elektromotor. Nadat het team contact heeft gezocht met EMRI hebben we hulp kunnen bieden om het euvel tijdig te repareren. Wij zijn blij dat we hebben kunnen bijdragen aan zo’n mooi project.

De zonneboot van de HAN zal ook meedoen met de grote prijs van Monaco, de Solar1 Monte-Carlo Cup.

Bram de Vreede
Bram de Vreede

Stay up to date.

Sign up our newsletter for latest article and news.
Update

Latest News & Article

Gewikkelde hoogkant koperspoel
Nieuws

Levering 300 speciale spoelen

Met trots levert EMRI Repair B.V. jaarlijks 300 speciale spoelen aan een zeer tevreden klant. De spoelen worden één voor één vervaardigd met zorgvuldig gewikkeld koperen profieldraad. De inzet voor precisie is duidelijk merkbaar in het nauwgezette proces waarbij elke spoel met uiterste zorg op de hoge kant van het profieldraad wordt gewikkeld, waardoor ze uitgroeien tot onmisbare componenten voor hoogwaardige lasapparaten.

EMRI onderscheid zich doordat deze speciale spoelen gewikkeld worden in onze eigen EMRI wikkelarij. Dit niet alleen om de hoogste kwaliteit te kunnen waarborgen, maar ook om een efficiënte doorlooptijd te garanderen.

Ons doel is om de verwachtingen van onze gewaardeerde klanten te overstijgen. Daarom blijven we streven naar de beste innovatieve oplossingen. Als u op zoek bent naar betrouwbare, hoogwaardige spoelen die voldoen aan alle eisen, dan bent u bij EMRI Repair B.V. aan het juiste adres!

Read More »
Nieuws

Balancing Generator

Vandaag hebben we deze grote 10-polige rotor van een 3,7MVA Hyundai generator gebalanceerd. EMRI heeft deze 5000kg wegende rotor zelf gewikkeld. De eerste is klaar, nog één te gaan! Previous

Read More »
Nieuws

LXCOS Family

2021 Release of newest LXCOS family members & firmware version 1.4.5 LXCOS AC 100-480 Volt 50/60 Hertz generators, 7 Amp LXCOS_LITE AC 100-480 Volt 50/60 Hertz generators, 3.5 Amp lower

Read More »
Nieuws

Opnieuw wikkelen van een stator

Trots presenteren wij u onze time-laps video van het wikkel proces van de stator van een roterende omvormer. De stator was door kortsluiting verbrand. U ziet de combinatie van vaardigheden,

Read More »