download (1)

Het faillissement van EME betekent veranderingen in de sector van generatoren

Het faillissement van EME betekent veranderingen in de sector van generatoren

Op 31 januari komt er definitief een einde aan alle bedrijfsactiviteiten van EME, een bedrijf dat decennialang een prominente rol heeft gespeeld in de elektronica-industrie. Dit faillissement heeft niet alleen gevolgen voor EME zelf, maar ook voor zijn leveranciers en klanten.

 

EMRI Electronics B.V., een gerenommeerd bedrijf dat voltage regelaars verkocht aan EME, staat nu voor een nieuwe realiteit. De voltage regelaars van EMRI werden gebruikt in Void treinen op de Deutsche Bahn en in Vögele asfalteermachines. Producten waar EME bekend om stond. Met het faillissement van EME staat EMRI nu voor de uitdaging om zijn producten direct aan de eindgebruikers te leveren.

 

Het faillissement van EME markeert het einde van een tijdperk, maar biedt ook nieuwe mogelijkheden voor bedrijven zoals EMRI Electronics B.V. Klanten die eerder afhankelijk waren van EME voor hun elektronische componenten kunnen nu rechtstreeks bij EMRI terecht.

EMRI Electronics B.V. heeft gereageerd op de verandering door de voltage regelaars nu zelf op de markt te brengen. De regelaars die eerder exclusief verkocht werden aan EME, zijn nu beschikbaar via de EMRI webshop. Op de EMRI webshop hebben we een speciale sectie gewijd aan deze EME Automatic Voltage Regulators (AVR). De webshop biedt een eenvoudige en efficiënte manier voor klanten om deze cruciale elektronische componenten te verkrijgen.

 

 

Met een gebruiksvriendelijke interface en gedetailleerde productinformatie heeft EMRI’s webshop een scala aan voltage regelaars beschikbaar voor aankoop. Klanten kunnen nu profiteren van directe toegang tot de hoogwaardige EME voltage regelaars. De webshop is te bereiken via de volgende link: https://www.emri.nl/en/webshop/product-category/avr-automatic-voltage-regulators/eme

Bram de Vreede
Bram de Vreede

Stay up to date.

Sign up our newsletter for latest article and news.
Update

Latest News & Article

Gewikkelde hoogkant koperspoel
Nieuws

Levering 300 speciale spoelen

Met trots levert EMRI Repair B.V. jaarlijks 300 speciale spoelen aan een zeer tevreden klant. De spoelen worden één voor één vervaardigd met zorgvuldig gewikkeld koperen profieldraad. De inzet voor precisie is duidelijk merkbaar in het nauwgezette proces waarbij elke spoel met uiterste zorg op de hoge kant van het profieldraad wordt gewikkeld, waardoor ze uitgroeien tot onmisbare componenten voor hoogwaardige lasapparaten.

EMRI onderscheid zich doordat deze speciale spoelen gewikkeld worden in onze eigen EMRI wikkelarij. Dit niet alleen om de hoogste kwaliteit te kunnen waarborgen, maar ook om een efficiënte doorlooptijd te garanderen.

Ons doel is om de verwachtingen van onze gewaardeerde klanten te overstijgen. Daarom blijven we streven naar de beste innovatieve oplossingen. Als u op zoek bent naar betrouwbare, hoogwaardige spoelen die voldoen aan alle eisen, dan bent u bij EMRI Repair B.V. aan het juiste adres!

Read More »
Nieuws

Balancing Generator

Vandaag hebben we deze grote 10-polige rotor van een 3,7MVA Hyundai generator gebalanceerd. EMRI heeft deze 5000kg wegende rotor zelf gewikkeld. De eerste is klaar, nog één te gaan! Previous

Read More »
Nieuws

LXCOS Family

2021 Release of newest LXCOS family members & firmware version 1.4.5 LXCOS AC 100-480 Volt 50/60 Hertz generators, 7 Amp LXCOS_LITE AC 100-480 Volt 50/60 Hertz generators, 3.5 Amp lower

Read More »
Nieuws

Opnieuw wikkelen van een stator

Trots presenteren wij u onze time-laps video van het wikkel proces van de stator van een roterende omvormer. De stator was door kortsluiting verbrand. U ziet de combinatie van vaardigheden,

Read More »