download (1)

Advies

Kwaliteit en effectiviteit op tijd geleverd

Uw energiepartner

EMRI ondersteunt u graag bij met een vakkundig en onafhankelijk advies. De ervaring die wij op dit gebied hebben opgedaan in de afgelopen decennia helpt u om de juiste beslissing te nemen en behoedt u voor een onjuiste werking of uitval van uw installaties.

Eerder zijn wij in actie gekomen tijdens het WK voetbal Zuid-Afrika (00′) en Brazilië (’14) en het EK voetbal in Polen (’12) voor technische ondersteuning tijdens het ontwerpen en opbouwen van een betrouwbare en storingsvrije elektrische voorziening voor het IBC (International Broadcast Center) en de voetbalstadions.

Tevens bieden wij regelmatig professionele ondersteuning om nieuwe of vernieuwde installaties aan te sluiten, in bedrijf te nemen en grondig te testen. Ook kunt u ons inschakelen voor het analyseren en verhelpen van storingen. Hiervoor maken wij niet alleen gebruik van onze uitgebreide kennis op dit gebied, maar ook van geavanceerde meetapparatuur en dataloggers om uw installatie continu te monitoren.

2010_FIFA_World_Cup.svg
the 2014 fifa world cup in brasil 12 june 13 july 2014_120_1

In de offshore-industrie omvat onze klantenlijst de volgende gerenommeerde namen:

Plannen, advies, hulp & testen

Advies

Heeft u plannen voor de ontwikkeling van een energieproject? Heeft u advies nodig bij de aanschaf of in bedrijf name van één of meerdere generatoren of heeft u hulp nodig bij de ontwikkeling en testen van een besturingssysteem voor uw generatoren?

Laatste nieuws

Laatste updates en inzichten

Hier brengen we je de meest recente updates, spannende ontwikkelingen en inzichtelijke artikelen uit onze branche.

Transformeer uw energie-oplossingen vandaag

EMRI is uw partner in de complexe wereld van generatoren en elektromotoren. Doe mee en stimuleer innovatie en efficiëntie in uw branche.