download (1)

Testen van automatische spanningsregelaars

We bieden functionaliteitstests voor AVR's

Spanningsregelaar testen

Wanneer de stroomvoorziening uitvalt, wordt vaak de spanningsregelaar van de generator als boosdoener aangewezen en vervangen. Deze actie lijkt voor de hand liggend, maar in veel gevallen wordt de fout hiermee niet verholpen. En er zijn veel redenen waarom een spanningsregelaar preventief wordt vervangen.

Het gevolg hiervan is dat veel spanningsregelaars met een onbetrouwbare of onbekende status vaak achterblijven in een servicesysteem en niet meer ingezet worden. Voor dergelijke spanningsregelaars kan een functionaliteitstest door EMRI Electronics de oplossing zijn.

iso-9001-2015-qms

A full report along with your AVR

Oplossing

Voor deze spanningsregelaars kan een functionaliteitentest bij EMRI Electronics uitkomst bieden. Deze spanningsregelaars worden op onze teststation aangesloten op een generator en volledig functioneel getest op alle soorten van generatorbedrijf. Klimaat-, temperatuur- of trillingstesten behoren eveneens tot onze mogelijkheden. Van de functionaliteitentest wordt een rapport opgesteld. Dit rapport wordt en met de spanningsregelaar meegeleverd.

EMRI voltage regulator test

Doorslaggevende informatie

Resultaat

Het doorlopen van deze functionaliteitentest geeft uitsluitsel over de werkelijke status van de spanningsregelaars. Vaak kan de spanningsregelaar zonder problemen weer ingezet worden, soms is eerst een kleine reparatie nodig en in een enkel geval is de spanningsregelaar definitief afgekeurd.

Elke revisie wordt afgesloten met een uitgebreide test op ons testveld.

We kunnen je garanderen dat je machine weer helemaal klaar is voor gebruik.

Laatste nieuws

Laatste updates en inzichten

Hier brengen we je de meest recente updates, spannende ontwikkelingen en inzichtelijke artikelen uit onze branche.

Transformeer uw energie-oplossingen vandaag

EMRI is uw partner in de complexe wereld van generatoren en elektromotoren. Doe mee en stimuleer innovatie en efficiëntie in uw branche.