download (1)

Maritieme generator service

Elektromotor revisie

Wereldwijde ondersteuning voor maritieme generatoren

De kerntaken van EMRI Services bestaan niet alleen uit trouble-shooting of onderhoudswerkzaamheden aan boord. Als een machine niet aan boord kan worden gerepareerd, kunnen wij de gehele logistieke operatie van het verwijderen en weer installeren van defecte generatoren of motoren voor u verzorgen.

iso-9001-2015-qms

Meer dan 5000 schepen

Flexibiliteit, snel handelen en creativiteit

Zonder vervoer over water zou de wereldeconomie tot stilstand komen. Wij begrijpen heel goed dat continuïteit in de scheepvaart cruciaal is en dat elke storing er één te veel is. De organisatie van EMRI Services kenmerkt zich door flexibiliteit, snel handelen en creativiteit. In de afgelopen decennia hebben EMRI service engineers aan boord van meer dan 5000 schepen storingen verholpen, reparaties uitgevoerd en adviezen gegeven. Hierdoor hebben we veel kennis opgebouwd over hoe bepaalde problemen het beste kunnen worden aangepakt om ze adequaat en efficiënt op te lossen.

In de scheepvaartindustrie omvat onze klantenlijst de volgende gerenommeerde namen:

Laatste nieuws

Laatste updates en inzichten

Hier brengen we je de meest recente updates, spannende ontwikkelingen en inzichtelijke artikelen uit onze branche.

Transformeer uw energie-oplossingen vandaag

EMRI is uw partner in de complexe wereld van generatoren en elektromotoren. Doe mee en stimuleer innovatie en efficiëntie in uw branche.