download (1)

Mechanische werkzaamheden

Revitaliseer uw apparatuur: Deskundige reparatieservices voor optimale prestaties en een lange levensduur

Mechanische werkzaamheden

In-house ervaring en kennis.

Mechanische inspecties en reparaties vormen een vast onderdeel van onze revisieprocedure. Indien inspectie uitwijst dat toleranties van bijvoorbeeld lagerpassingen worden overschreden, dan kunnen wij dergelijke mechanische reparaties voor u verzorgen. Hiertoe beschikt EMRI Repair over een mechanische afdeling, waardoor deze werkzaamheden in eigen huis kunnen worden uitgevoerd en daarmee de regie van uw reparaties in eigen hand houden.

262quality logos

TIG, MIG/MAG

Mechanische afdeling

Op onze mechanische afdeling kan EMRI een groot scala aan laswerkzaamheden uitvoeren, waaronder TIG en MIG/MAG.Daarnaast kunnen in onze draaierij lagerpassingen en assen worden gerepareerd conform ISO standaard. Voor reparatie van lagerpassingen worden deze opgespoten met vloeibaar metaal en opnieuw naar de juiste tolerantie gedraaid.

Rotor Lathe

Mechanische werkzaamheden

Keramische lagerpassingen

Steeds vaker worden stroomgeïsoleerde lagers toegepast om te voorkomen dat schade aan het lage ontstaat wegens stroomdoorgang. Als alternatief op deze relatief dure lagers en om lange levertijden te voorkomen, kunnen lagerpassingen (boringen) worden voorzien van een stroomisolerende laag van keramisch materiaal. Ook deze werkzaamheden worden door EMRI Repair in eigen huis verzorgd.

Dynamisch balanceren

Trillingen kunnen schadelijke gevolgen hebben voor uw generator. Om ankers te balanceren beschikt EMRI over meerdere balanceerbanken, waarmee rotoren dynamisch kunnen worden gebalanceerd conform ISO 1940 / VDI2060, klasse Q2.

Elke revisie wordt afgesloten met een uitgebreide test op ons testveld.

We kunnen je garanderen dat je machine weer helemaal klaar is voor gebruik.

Laatste nieuws

Laatste updates en inzichten

Hier brengen we je de meest recente updates, spannende ontwikkelingen en inzichtelijke artikelen uit onze branche.

Transformeer uw energie-oplossingen vandaag

EMRI is uw partner in de complexe wereld van generatoren en elektromotoren. Doe mee en stimuleer innovatie en efficiëntie in uw branche.