download (1)

Lloyd’s certificaat voor onze LXCOS Automatische voltage regelaar

Lloyd’s certificaat voor onze LXCOS Automatische voltage regelaar

Lloyd’s Register is wereldwijd de meest toonaangevende organisatie voor het classificeren van schepen. Lloyd’s Register is een door de overheid erkend en onafhankelijk keuringsinstituut. Binnen de scheepvaart eisen verzekeraars vaak een classificatie van Lloyd’s voor alle electronica aan boord.

Vorig jaar is onze LXCOS regelaar door het Lloyd’s team uitvoerig getest. Denk daarbij aan controle op alle regelfunctionaliteiten zoals parallel bedrijf en cosphi regeling, maar ook alle beveiligingsfuncties voor bijvoorbeeld underspeed, over voltage, over current, over excitation en over temperature zijn uitvoerig getest. Om een Lloyd’s certificaat te verkrijgen moet de regelaar zelfs onverstoord blijven functioneren bij hevige schokken, trillingen, hitte en vorst. Onze EMRI LXCOS regelaar heeft al deze testen met goed resultaat doorstaan. Dat onze EMRI regelaars van de hoogste kwaliteit zijn is nu dus ook officieel bevestigd middels dit certificaat. De EMRI LXCOS spanningsregelaar is in beginsel ontworpen ter vervanging van de Cosimat N+ voltage regulator voor AvK generatoren en heeft meerdere geïntegreerde modules zoals (QPF, ER1 en SR2). Naast een 1-op-1 vervanging van de Cosimat N+, kan de LXCOS ook worden gebruikt als een universele spanningsregelaar voor andere merken en types generatoren.

De LXCOS is een digitale spanningsregelaar en bied daarom optimale flexibiliteit en aanpasbaarheid. Onderhoud en werking vereist geen speciale serversoftware ten opzichte van de oorspronkelijke Cosimat N.

De LXCOS heeft de volgende voordelen:

– Zeer aantrekkelijke prijs
– De montage punten zijn gelijk aan die van de Cosimat N +;
– Eenvoudig aan te sluiten en te installeren
– Meer functies dan de AvK Cosimat N+
– Geïntegreerde modules (QPF, ER1 en SR2)
– Dubbele levensverwachting ten opzichte van de Cosimat N
– Robuust en beter bestand tegen trillingen

Naast bovenstaande voordelen heeft de LXCOS de volgende selecteerbare bewerkingsmodus:

– Volt per Hertz besturingselemen
– Constante spanningsregeling
– Power factor controle
– 0-100% huidige besturingselement
– 0-100% generator spanningsregeling
– Quadrature voltage voor parallelle werking

Klik hier om de AVR EMRI LXCOS te bestellen

Bram de Vreede
Bram de Vreede

Stay up to date.

Sign up our newsletter for latest article and news.
Update

Latest News & Article

Gewikkelde hoogkant koperspoel
Nieuws

Levering 300 speciale spoelen

Met trots levert EMRI Repair B.V. jaarlijks 300 speciale spoelen aan een zeer tevreden klant. De spoelen worden één voor één vervaardigd met zorgvuldig gewikkeld koperen profieldraad. De inzet voor precisie is duidelijk merkbaar in het nauwgezette proces waarbij elke spoel met uiterste zorg op de hoge kant van het profieldraad wordt gewikkeld, waardoor ze uitgroeien tot onmisbare componenten voor hoogwaardige lasapparaten.

EMRI onderscheid zich doordat deze speciale spoelen gewikkeld worden in onze eigen EMRI wikkelarij. Dit niet alleen om de hoogste kwaliteit te kunnen waarborgen, maar ook om een efficiënte doorlooptijd te garanderen.

Ons doel is om de verwachtingen van onze gewaardeerde klanten te overstijgen. Daarom blijven we streven naar de beste innovatieve oplossingen. Als u op zoek bent naar betrouwbare, hoogwaardige spoelen die voldoen aan alle eisen, dan bent u bij EMRI Repair B.V. aan het juiste adres!

Read More »
Nieuws

Balancing Generator

Vandaag hebben we deze grote 10-polige rotor van een 3,7MVA Hyundai generator gebalanceerd. EMRI heeft deze 5000kg wegende rotor zelf gewikkeld. De eerste is klaar, nog één te gaan! Previous

Read More »
Nieuws

LXCOS Family

2021 Release of newest LXCOS family members & firmware version 1.4.5 LXCOS AC 100-480 Volt 50/60 Hertz generators, 7 Amp LXCOS_LITE AC 100-480 Volt 50/60 Hertz generators, 3.5 Amp lower

Read More »
Nieuws

Opnieuw wikkelen van een stator

Trots presenteren wij u onze time-laps video van het wikkel proces van de stator van een roterende omvormer. De stator was door kortsluiting verbrand. U ziet de combinatie van vaardigheden,

Read More »