download (1)

Dual Channel AVR

Dual Channel AVR

EMRI Electronics heeft in opdracht van een buitenlands defensieapparaat een uitval beveiliging ontwikkeld voor generatoren, welke toegepast gaat worden op alle marineschepen.

Het product heet de ‘Dual Channel AVR’. Het bestaat uit een AFD (AVR Failure Detection) en twee spanningsregelaars. De AFD monitort continue of de primaire spanningsregelaar goed functioneert. Wanneer, om wat voor rede dan ook, de primaire spanningsregelaar uitvalt, schakelt het systeem automatisch over op de secundaire spanningsregelaar. Hierdoor valt de generator niet stil en zal de uitgangsstroom niet wegvallen.

Het secundaire systeem is een volwaardig besturingssysteem. Dit kent daarom geen beperkingen t.o.v. het primaire systeem.

Dit systeem kan door iedereen ingezet worden die de uptime van de generatorset wil verhogen.

241Pic 1

Bram de Vreede
Bram de Vreede

Stay up to date.

Sign up our newsletter for latest article and news.
Update

Latest News & Article

Gewikkelde hoogkant koperspoel
Nieuws

Levering 300 speciale spoelen

Met trots levert EMRI Repair B.V. jaarlijks 300 speciale spoelen aan een zeer tevreden klant. De spoelen worden één voor één vervaardigd met zorgvuldig gewikkeld koperen profieldraad. De inzet voor precisie is duidelijk merkbaar in het nauwgezette proces waarbij elke spoel met uiterste zorg op de hoge kant van het profieldraad wordt gewikkeld, waardoor ze uitgroeien tot onmisbare componenten voor hoogwaardige lasapparaten.

EMRI onderscheid zich doordat deze speciale spoelen gewikkeld worden in onze eigen EMRI wikkelarij. Dit niet alleen om de hoogste kwaliteit te kunnen waarborgen, maar ook om een efficiënte doorlooptijd te garanderen.

Ons doel is om de verwachtingen van onze gewaardeerde klanten te overstijgen. Daarom blijven we streven naar de beste innovatieve oplossingen. Als u op zoek bent naar betrouwbare, hoogwaardige spoelen die voldoen aan alle eisen, dan bent u bij EMRI Repair B.V. aan het juiste adres!

Read More »
Nieuws

Balancing Generator

Vandaag hebben we deze grote 10-polige rotor van een 3,7MVA Hyundai generator gebalanceerd. EMRI heeft deze 5000kg wegende rotor zelf gewikkeld. De eerste is klaar, nog één te gaan! Previous

Read More »
Nieuws

LXCOS Family

2021 Release of newest LXCOS family members & firmware version 1.4.5 LXCOS AC 100-480 Volt 50/60 Hertz generators, 7 Amp LXCOS_LITE AC 100-480 Volt 50/60 Hertz generators, 3.5 Amp lower

Read More »
Nieuws

Opnieuw wikkelen van een stator

Trots presenteren wij u onze time-laps video van het wikkel proces van de stator van een roterende omvormer. De stator was door kortsluiting verbrand. U ziet de combinatie van vaardigheden,

Read More »