download (1)

De trainingsruimte is klaar!

De trainingsruimte is klaar!

Met 80 jaar ervaring verwachten onze klanten ook dat wij vakkundige reparaties en revisies uitvoeren en niets anders leveren dan de hoogste kwaliteit. Bij EMRI delen wij intern onze kennis door trainingen te geven aan ons personeel. Dit doen wij tegenwoordig in de nieuwe trainingsruimte.

Dezelfde kennis delen wij al een aantal jaren met klanten die onze spanningsregelaars kopen of regelmatig te maken krijgen met onze werkwijze. Dit doen wij door een generatortraining aan te bieden bij ons in huis te Ede in onze eigen trainingsruimte.

Naast de nieuw ingerichte trainingsruimte, is deze uitgebreid met een volledig nieuwe testopstelling. Hiermee kan de werking van generatoren worden gedemonstreerd en kan door de cursisten praktijkervaring worden opgedaan met generatoren. Deze unieke testopstelling biedt de mogelijk om het gedrag van generatoren onder verschillende omstandigheden te demonstreren zoals:
• eiland bedrijf
– parallelle bedrijf
• net parallel bedrijf;
• generator in softstart modus.
• werking van spanningsregelaars en hoe deze het gedrag van de generator beïnvloeden;
• werking van spanningsregelaars en hoe deze het gedrag van de generator beïnvloeden;

Door deze unieke combinatie van theorie en praktijk, vormt de generatortraining een grondige basis voor zowel beginnende alsook ervaren generator monteurs. Mocht u interesse hebben in een generatorcursus voor u en/of uw collega’s? Neem dan contact met ons op.

Bram de Vreede
Bram de Vreede

Stay up to date.

Sign up our newsletter for latest article and news.
Update

Latest News & Article

Gewikkelde hoogkant koperspoel
Nieuws

Levering 300 speciale spoelen

Met trots levert EMRI Repair B.V. jaarlijks 300 speciale spoelen aan een zeer tevreden klant. De spoelen worden één voor één vervaardigd met zorgvuldig gewikkeld koperen profieldraad. De inzet voor precisie is duidelijk merkbaar in het nauwgezette proces waarbij elke spoel met uiterste zorg op de hoge kant van het profieldraad wordt gewikkeld, waardoor ze uitgroeien tot onmisbare componenten voor hoogwaardige lasapparaten.

EMRI onderscheid zich doordat deze speciale spoelen gewikkeld worden in onze eigen EMRI wikkelarij. Dit niet alleen om de hoogste kwaliteit te kunnen waarborgen, maar ook om een efficiënte doorlooptijd te garanderen.

Ons doel is om de verwachtingen van onze gewaardeerde klanten te overstijgen. Daarom blijven we streven naar de beste innovatieve oplossingen. Als u op zoek bent naar betrouwbare, hoogwaardige spoelen die voldoen aan alle eisen, dan bent u bij EMRI Repair B.V. aan het juiste adres!

Read More »
Nieuws

Balancing Generator

Vandaag hebben we deze grote 10-polige rotor van een 3,7MVA Hyundai generator gebalanceerd. EMRI heeft deze 5000kg wegende rotor zelf gewikkeld. De eerste is klaar, nog één te gaan! Previous

Read More »
Nieuws

LXCOS Family

2021 Release of newest LXCOS family members & firmware version 1.4.5 LXCOS AC 100-480 Volt 50/60 Hertz generators, 7 Amp LXCOS_LITE AC 100-480 Volt 50/60 Hertz generators, 3.5 Amp lower

Read More »
Nieuws

Opnieuw wikkelen van een stator

Trots presenteren wij u onze time-laps video van het wikkel proces van de stator van een roterende omvormer. De stator was door kortsluiting verbrand. U ziet de combinatie van vaardigheden,

Read More »