download (1)

Veel belangstelling voor de EMRI E-day

Veel belangstelling voor de EMRI E-day

We kijken met een fijn gevoel terug de EMRI E-day die bezocht werd door ongeveer 150 bezoekers.

Veel voorbereidingen zijn getroffen zodat iedereen een ontspannen maar vooral leerzame middag kon beleven.

Na ontvangst werden alle bezoekers in groepen verdeel om vervolgens een rondleiding langs al onze afdelingen te krijgen. Voor alle bezienswaardigheden stonden vragen opgesteld die tijdens de rondleiding beantwoord konden worden. We zijn blij met de vele ingevulde antwoordformulieren die we na de rondleiding hebben ontvangen. De bezoeker die de meeste vragen goed beantwoord heeft zal hiervoor nog een leuke prijs in ontvangst mogen nemen.

Hieronder kunt u alle vragen met de juiste antwoorden downloaden. Zo kunt u zelf een inschatting maken van uw behaalde resultaat.

Vragen en antwoorden E-day

Bram de Vreede
Bram de Vreede

Stay up to date.

Sign up our newsletter for latest article and news.
Update

Latest News & Article

Gewikkelde hoogkant koperspoel
Nieuws

Levering 300 speciale spoelen

Met trots levert EMRI Repair B.V. jaarlijks 300 speciale spoelen aan een zeer tevreden klant. De spoelen worden één voor één vervaardigd met zorgvuldig gewikkeld koperen profieldraad. De inzet voor precisie is duidelijk merkbaar in het nauwgezette proces waarbij elke spoel met uiterste zorg op de hoge kant van het profieldraad wordt gewikkeld, waardoor ze uitgroeien tot onmisbare componenten voor hoogwaardige lasapparaten.

EMRI onderscheid zich doordat deze speciale spoelen gewikkeld worden in onze eigen EMRI wikkelarij. Dit niet alleen om de hoogste kwaliteit te kunnen waarborgen, maar ook om een efficiënte doorlooptijd te garanderen.

Ons doel is om de verwachtingen van onze gewaardeerde klanten te overstijgen. Daarom blijven we streven naar de beste innovatieve oplossingen. Als u op zoek bent naar betrouwbare, hoogwaardige spoelen die voldoen aan alle eisen, dan bent u bij EMRI Repair B.V. aan het juiste adres!

Read More »
Nieuws

Balancing Generator

Vandaag hebben we deze grote 10-polige rotor van een 3,7MVA Hyundai generator gebalanceerd. EMRI heeft deze 5000kg wegende rotor zelf gewikkeld. De eerste is klaar, nog één te gaan! Previous

Read More »
Nieuws

LXCOS Family

2021 Release of newest LXCOS family members & firmware version 1.4.5 LXCOS AC 100-480 Volt 50/60 Hertz generators, 7 Amp LXCOS_LITE AC 100-480 Volt 50/60 Hertz generators, 3.5 Amp lower

Read More »
Nieuws

Opnieuw wikkelen van een stator

Trots presenteren wij u onze time-laps video van het wikkel proces van de stator van een roterende omvormer. De stator was door kortsluiting verbrand. U ziet de combinatie van vaardigheden,

Read More »