download (1)

EMRI onderneming van het jaar 2018

EMRI onderneming van het jaar 2018

In de gemeente Ede zijn ongeveer 6.000 bedrijven gevestigd, die allemaal kans maakten op deze ondernemersprijs. We zijn dan ook ontzettend trots om uitgeroepen te zijn tot winnaar onderneming grootzakelijk van het jaar 2018.

De juryvoorzitter Notaris Sjirk Bijma heeft op de oorkonde vermeld:
EMRI is een parel voor de gemeente Ede. Wereldmarktleider op het gebied van innovatieve oplossingen in besturingstechniek en power management voor kleine en grootschalige energieopwekking in scheepvaart, offshore, warmtekrachtinstallaties, spoorwegen en noodstroomvoorzieningen.

Met goed opgeleide medewerkers – met dank ook aan het ROC A12, aldus CEO Harry Brouwer – is dit een werkgever van formaat. Onderscheidend zijn in een internationale markt en een gezonde groeiambitie, zijn van toepassing op dit mooie bedrijf. Wanneer je eigen technici er niet meer uit komen, bel je EMRI.”

De jury is onder de indruk van de ontwikkelingen in dit bedrijf en de ontwikkelingen in de branche waar dit bedrijf zich op richt.

100382.indd
1327BEE18 logo winnaar Grootzakelijk
Bram de Vreede
Bram de Vreede

Stay up to date.

Sign up our newsletter for latest article and news.
Update

Latest News & Article

Gewikkelde hoogkant koperspoel
Nieuws

Levering 300 speciale spoelen

Met trots levert EMRI Repair B.V. jaarlijks 300 speciale spoelen aan een zeer tevreden klant. De spoelen worden één voor één vervaardigd met zorgvuldig gewikkeld koperen profieldraad. De inzet voor precisie is duidelijk merkbaar in het nauwgezette proces waarbij elke spoel met uiterste zorg op de hoge kant van het profieldraad wordt gewikkeld, waardoor ze uitgroeien tot onmisbare componenten voor hoogwaardige lasapparaten.

EMRI onderscheid zich doordat deze speciale spoelen gewikkeld worden in onze eigen EMRI wikkelarij. Dit niet alleen om de hoogste kwaliteit te kunnen waarborgen, maar ook om een efficiënte doorlooptijd te garanderen.

Ons doel is om de verwachtingen van onze gewaardeerde klanten te overstijgen. Daarom blijven we streven naar de beste innovatieve oplossingen. Als u op zoek bent naar betrouwbare, hoogwaardige spoelen die voldoen aan alle eisen, dan bent u bij EMRI Repair B.V. aan het juiste adres!

Read More »
Nieuws

Balancing Generator

Vandaag hebben we deze grote 10-polige rotor van een 3,7MVA Hyundai generator gebalanceerd. EMRI heeft deze 5000kg wegende rotor zelf gewikkeld. De eerste is klaar, nog één te gaan! Previous

Read More »
Nieuws

LXCOS Family

2021 Release of newest LXCOS family members & firmware version 1.4.5 LXCOS AC 100-480 Volt 50/60 Hertz generators, 7 Amp LXCOS_LITE AC 100-480 Volt 50/60 Hertz generators, 3.5 Amp lower

Read More »
Nieuws

Opnieuw wikkelen van een stator

Trots presenteren wij u onze time-laps video van het wikkel proces van de stator van een roterende omvormer. De stator was door kortsluiting verbrand. U ziet de combinatie van vaardigheden,

Read More »