download (1)

EMRI 80 jaar

EMRI 80 jaar

In 1935, precies 80 jaar geleden, werd het fundament gelegd voor EMRI. Wat begon als een klein reparatiebedrijf voor elektromotoren is uitgegroeid tot een internationaal erkend bedrijf in de generator- elektromotoren branche.

Wat de toekomst brengt kan niemand zeggen, maar wij gaan ons inzetten om ons expertise in ons vakgebied te vergroten om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.

De kennis en ervaring die wij in 80 jaar hebben opgebouwd is zichtbaar in alles wat wij doen. Dit uit zicht in gedegen en eerlijk advies, kwaliteit en, betrouwbaarheid. Of het nu gaat om een revisie van een generator in onze werkplaats, het onderhouden van generatoren op schepen, of het ontwerpen en installeren van maatwerk elektronica, wij leveren kwaliteit.

Wij willen graag al onze partners en klanten bedanken die ons in de afgelopen 80 jaar het vertrouwen hebben gegeven om te kunnen groeien tot wat wij zijn vandaag, en wij hopen ze ook in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn.

EMRI building around 1980
Bram de Vreede
Bram de Vreede

Stay up to date.

Sign up our newsletter for latest article and news.
Update

Latest News & Article

Gewikkelde hoogkant koperspoel
Nieuws

Levering 300 speciale spoelen

Met trots levert EMRI Repair B.V. jaarlijks 300 speciale spoelen aan een zeer tevreden klant. De spoelen worden één voor één vervaardigd met zorgvuldig gewikkeld koperen profieldraad. De inzet voor precisie is duidelijk merkbaar in het nauwgezette proces waarbij elke spoel met uiterste zorg op de hoge kant van het profieldraad wordt gewikkeld, waardoor ze uitgroeien tot onmisbare componenten voor hoogwaardige lasapparaten.

EMRI onderscheid zich doordat deze speciale spoelen gewikkeld worden in onze eigen EMRI wikkelarij. Dit niet alleen om de hoogste kwaliteit te kunnen waarborgen, maar ook om een efficiënte doorlooptijd te garanderen.

Ons doel is om de verwachtingen van onze gewaardeerde klanten te overstijgen. Daarom blijven we streven naar de beste innovatieve oplossingen. Als u op zoek bent naar betrouwbare, hoogwaardige spoelen die voldoen aan alle eisen, dan bent u bij EMRI Repair B.V. aan het juiste adres!

Read More »
Nieuws

Balancing Generator

Vandaag hebben we deze grote 10-polige rotor van een 3,7MVA Hyundai generator gebalanceerd. EMRI heeft deze 5000kg wegende rotor zelf gewikkeld. De eerste is klaar, nog één te gaan! Previous

Read More »
Nieuws

LXCOS Family

2021 Release of newest LXCOS family members & firmware version 1.4.5 LXCOS AC 100-480 Volt 50/60 Hertz generators, 7 Amp LXCOS_LITE AC 100-480 Volt 50/60 Hertz generators, 3.5 Amp lower

Read More »
Nieuws

Opnieuw wikkelen van een stator

Trots presenteren wij u onze time-laps video van het wikkel proces van de stator van een roterende omvormer. De stator was door kortsluiting verbrand. U ziet de combinatie van vaardigheden,

Read More »