download (1)

E-DAY

E-DAY

EMRI E-DAY 15-11-2018

Hoe vanzelfsprekend vinden wij het dat er altijd en overal energie is? Dat alles met een druk op de knop in beweging wordt gezet? Hoe gewoon het ook lijkt, de wereld van energieopwekking om ons heen verandert voortdurend om aan deze vanzelfsprekendheid te kunnen blijven voldoen.

In deze dynamische wereld verandert EMRI voortdurend mee. Met nieuwe ontwikkelingen, investeringen en innovaties blijven wij voorop lopen om u de service & reparaties te blijven bieden die u van ons mag verwachten. Samen met onze partners willen wij onze nieuwste ontwikkelingen, maar vooral ook onze kennis en innovaties met u delen tijdens de EMRI E-DAY.

Wij nodigen u van harte uit om deel te nemen aan deze informatieve en leerzame middag.

Wat kun je verwachten tijdens de EMRI E-DAY

  • De werking van een generator – Inspirerende trainingssessie generatortechniek
  • De nieuwste & grootste VPI installatie van Nederland – Impregneren onder hoge & lage druk
  • Ambacht & vakmanschap in Nederland? – Een kijkje achter de schermen van het wikkelproces
  • Stress-test voor nieuwe generatoren – Spannende dynamiek op het proefveld van EMRI
  • Het brein achter roterende machines – Ontwikkeling & productie van EMRI spanningsregelaars
  • Voorkomen is beter dan genezen – Preventief onderhoud & generator revisie
  • Preventief onderhoud & generator revisie – 24/7 Service op locatie

Programma E-DAY

14:30 – 15:00 Ontvangst & Opening
15:00 – 17:00 Workshops & demonstraties
17:00 – 18:00 Netwerkborrel & Afsluiting

Deelnemen / Aanmelden?

Wilt u zich ook laten inspireren tijdens de EMRI E-DAY?
Meld je aan om deel te nemen via e-day@emri.nl

Bram de Vreede
Bram de Vreede

Stay up to date.

Sign up our newsletter for latest article and news.
Update

Latest News & Article

Gewikkelde hoogkant koperspoel
Nieuws

Levering 300 speciale spoelen

Met trots levert EMRI Repair B.V. jaarlijks 300 speciale spoelen aan een zeer tevreden klant. De spoelen worden één voor één vervaardigd met zorgvuldig gewikkeld koperen profieldraad. De inzet voor precisie is duidelijk merkbaar in het nauwgezette proces waarbij elke spoel met uiterste zorg op de hoge kant van het profieldraad wordt gewikkeld, waardoor ze uitgroeien tot onmisbare componenten voor hoogwaardige lasapparaten.

EMRI onderscheid zich doordat deze speciale spoelen gewikkeld worden in onze eigen EMRI wikkelarij. Dit niet alleen om de hoogste kwaliteit te kunnen waarborgen, maar ook om een efficiënte doorlooptijd te garanderen.

Ons doel is om de verwachtingen van onze gewaardeerde klanten te overstijgen. Daarom blijven we streven naar de beste innovatieve oplossingen. Als u op zoek bent naar betrouwbare, hoogwaardige spoelen die voldoen aan alle eisen, dan bent u bij EMRI Repair B.V. aan het juiste adres!

Read More »
Nieuws

Balancing Generator

Vandaag hebben we deze grote 10-polige rotor van een 3,7MVA Hyundai generator gebalanceerd. EMRI heeft deze 5000kg wegende rotor zelf gewikkeld. De eerste is klaar, nog één te gaan! Previous

Read More »
Nieuws

LXCOS Family

2021 Release of newest LXCOS family members & firmware version 1.4.5 LXCOS AC 100-480 Volt 50/60 Hertz generators, 7 Amp LXCOS_LITE AC 100-480 Volt 50/60 Hertz generators, 3.5 Amp lower

Read More »
Nieuws

Opnieuw wikkelen van een stator

Trots presenteren wij u onze time-laps video van het wikkel proces van de stator van een roterende omvormer. De stator was door kortsluiting verbrand. U ziet de combinatie van vaardigheden,

Read More »