download (1)

De nieuwe EMRI Electrical Safety Tester

De nieuwe EMRI Electrical Safety Tester

Wilt u ook snel en eenvoudig de veiligheid en betrouwbaarheid van uw stroomverdeelinstallaties controleren? Het is mogelijk met onze EMRI Electrical Safety Tester (EST).

Doorgaans is het testen van mobiele verdeelinrichtingen een zeer arbeidsintensief en daarmee kostbaar proces. De EMRI EST stelt u echter in staat om de kwaliteit, continuïteit en veiligheid van uw materiaal te garanderen en waarborgen, tegen minimale testkosten. De EMRI EST test automatisch en uiterst zorgvuldig, waardoor uw stroomverdeelinstallaties met een minimale inzet voldoen aan alle wettelijke verplichtingen voor veilige elektrische bedrijfsvoering zoals de NEN3140 voorschrijft.

De investering van een EMRI EST is snel terug verdiend, mede door het uiterst efficiënte en gebruiksvriendelijke EMRI EST gebruikers interface. De volledige test wordt aan de hand van de EMRI EST interface stap voor stap doorlopen. Hierdoor is het nagenoeg uitgesloten om testhandelingen te vergeten of onjuist uit te voeren. Uitgevoerde testen zijn altijd 100% gelijk aan de voorgaande. Alle meetwaarden en testresultaten worden opgeslagen in een open source database. De testresultaten zijn vindbaar onder ID en naam van het geteste object. Rapportages en analyses kunnen op elk gewenst moment vanuit uw bedrijfsnetwerk geraadpleegd worden.

De EMRI EST SQL database en software kan door meerdere systemen worden benaderd, zodat u maximaal kunt profiteren van uw ERP software en kunnen de EST gegevens optimaal benut worden. De EMRI EST is robuust gebouwd en daardoor uiterst geschikt voor gebruik op industriële materiaalopslaglocaties. De metalen transportkooi maakt de EMRI EST geschikt voor gebruik op en voor tijdelijke locaties. De EMRI EST stekker verbindingen zijn van hoogwaardige kwaliteit en middels vierpuntsmetingen verbonden aan het digitale meet- en controlesysteem. De toepassing van vierpuntsmetingen waarborgt de hoogst haalbare betrouwbaarheid van metingen. Voor het testen van stroomverdeelinstallaties met kabels zonder vaste verbindingen is een speciaal ontwikkelde ‘Cable-box’ beschikbaar om snelle en betrouwbare aansluiting mogelijk te maken.

Het geïntegreerde touchscreen met computer kan met behulp van de eveneens geïntegreerde printer, diverse stickers afdrukken na afloop van elke test. Op de stickers wordt uw bedrijfslogo, de goedkeur/afkeur en geldigheidsduur weergegeven. Ook is het mogelijk om bij een afkeur, automatisch de reden van afkeur op de sticker te vermelden. Met deze afkeurinformatie kan een technisch medewerker eventueel direct doelgericht aan de slag met de reparatie. Door middel van al deze toepassingen en mogelijkheden voorziet de EMRI EST u in een maximaal haalbare kostenbesparing voor het testen van al uw stroomverdeelmateriaal.

De EMRI EST is een 100% Nederlands kwaliteitsproduct met een gebruikersinterface die in verschillende talen beschikbaar is. EMRI Electronics B.V. heeft als expert in elektrotechnische toepassingen, kennis en jarenlange ervaring samengebracht in dit unieke product. Hierbij is tevens alleen gebruik gemaakt van de meest vooruitstrevende systeemtechnieken en componenten met de hoogste kwaliteit, waardoor de EMRI EST zeker aan al uw verwachtingen zal voldoen.

De EMRI EST is een klant specifiek product en kan volledig naar uw wens worden ingericht. Uiteraard is het daarbij ook mogelijk om bijzondere functies, zoals het testen van lampen of transformatoren op aanvraag te integreren.

Wilt u uzelf overtuigen? Test dan gerust ons EMRI EST demo model die opgesteld staat in onze instructieruimte.

Bram de Vreede
Bram de Vreede

Stay up to date.

Sign up our newsletter for latest article and news.
Update

Latest News & Article

Gewikkelde hoogkant koperspoel
Nieuws

Levering 300 speciale spoelen

Met trots levert EMRI Repair B.V. jaarlijks 300 speciale spoelen aan een zeer tevreden klant. De spoelen worden één voor één vervaardigd met zorgvuldig gewikkeld koperen profieldraad. De inzet voor precisie is duidelijk merkbaar in het nauwgezette proces waarbij elke spoel met uiterste zorg op de hoge kant van het profieldraad wordt gewikkeld, waardoor ze uitgroeien tot onmisbare componenten voor hoogwaardige lasapparaten.

EMRI onderscheid zich doordat deze speciale spoelen gewikkeld worden in onze eigen EMRI wikkelarij. Dit niet alleen om de hoogste kwaliteit te kunnen waarborgen, maar ook om een efficiënte doorlooptijd te garanderen.

Ons doel is om de verwachtingen van onze gewaardeerde klanten te overstijgen. Daarom blijven we streven naar de beste innovatieve oplossingen. Als u op zoek bent naar betrouwbare, hoogwaardige spoelen die voldoen aan alle eisen, dan bent u bij EMRI Repair B.V. aan het juiste adres!

Read More »
Nieuws

Balancing Generator

Vandaag hebben we deze grote 10-polige rotor van een 3,7MVA Hyundai generator gebalanceerd. EMRI heeft deze 5000kg wegende rotor zelf gewikkeld. De eerste is klaar, nog één te gaan! Previous

Read More »
Nieuws

LXCOS Family

2021 Release of newest LXCOS family members & firmware version 1.4.5 LXCOS AC 100-480 Volt 50/60 Hertz generators, 7 Amp LXCOS_LITE AC 100-480 Volt 50/60 Hertz generators, 3.5 Amp lower

Read More »
Nieuws

Opnieuw wikkelen van een stator

Trots presenteren wij u onze time-laps video van het wikkel proces van de stator van een roterende omvormer. De stator was door kortsluiting verbrand. U ziet de combinatie van vaardigheden,

Read More »