Customer SupportNow available

Generator Wikkelen

Wikkelen is van oudsher één van de kernactiviteiten van EMRI Repair. In de loop der jaren heeft EMRI hierin zeer veel ervaring en vakmanschap opgebouwd. De combinatie van vakmanschap, moderne technologieën en hoogwaardige materialen zijn onze succesfactoren voor continuïteit en gegarandeerde kwaliteit.

U kunt bij ons terecht voor de volgende werkzaamheden:
-  wikkelen generator.
-  wikkelen rotor
-  wikkelen stator
-  wikkelen opwekkerveld
-  wikkelen elektromotor
-  wikkelen gelijkstroommachine
-  wikkelen draaistroommotor
-  wikkelen poolrad anker
-  wikkelen turbo rotor anker
-  wikkelen hoogspannings machine
-  wikkelen transformator


Speciale wikkeltechnieken voor een generator

Bij EMRI kunt u ook terecht voor vormspoel wikkelen. Vormspoelen van profieldraad zoals deze o.a. worden gebruikt in gelijkstroommachines of grote generatoren worden in eigen huis gefabriceerd. Daarnaast beschikt EMRI over wikkelbanken waarmee rotoren direct op de poolschoenen gewikkeld kunnen worden. Ook reparaties van blikpakketten behoren tot onze mogelijkheden. Door al deze faciliteiten en specialismen kunnen zeer korte levertijden gerealiseerd worden.

Kosten voor het wikkelen van een generator

Het wikkelen van machines kan om verschillende redenen een slimme keuze zijn. Wanneer uw machine wat ouder is of speciaal voor u gemaakt is, zijn ze vaak onvervangbaar. Bovendien zijn de wachttijden voor een nieuwe machine ontzettend lang. Het opnieuw wikkelen biedt hier een uitkomst: de doorlooptijd is een stuk korter waardoor u weer snel kunt beschikken over uw machine. De kosten hiervoor zijn zeer sterk afhankelijk van de situatie. Hierdoor kunnen wij helaas geen goede indicatie geven zonder eerst met u gesproken te hebben. Wilt u graag weten wat het wikkelen van uw machine kost, neem dan contact met ons op. Wij streven er naar u zo snel mogelijk een gepaste offerte toe te sturen.

            Vraag vrijblijvend een offerte aan