Customer SupportNow available

Spanningsregelaar testen

Bij een storing in de energievoorziening wordt vaak de spanningsregelaar van de generator als boosdoener aangewezen en vervangen. Deze actie lijkt vanzelfsprekend, maar in veel gevallen verhelpt het niet altijd de storing. Zo zijn er nog vele andere redenen te noemen waarom een spanningsregelaar vanuit preventief oogpunt wordt vervangen. Het gevolg hiervan is dat veel spanningsregelaars met een onbetrouwbare of onbekende status vaak achterblijven in een servicesysteem en niet meer ingezet worden.


            Vraag vrijblijvend een offerte aanOplossing

Voor deze spanningsregelaars kan een functionaliteitentest bij EMRI Electronics uitkomst bieden. Deze spanningsregelaars worden op onze teststation aangesloten op een generator en volledig functioneel getest op alle soorten van generatorbedrijf. Klimaat-, temperatuur- of trillingstesten behoren eveneens tot onze mogelijkheden. Van de functionaliteitentest wordt een rapport opgesteld. Dit rapport wordt en met de spanningsregelaar meegeleverd.

Uitslag

Het doorlopen van deze functionaliteitentest geeft uitsluitsel over de werkelijke status van de spanningsregelaars. Vaak kan de spanningsregelaar zonder problemen weer ingezet worden, soms is eerst een kleine reparatie nodig en in een enkel geval is de spanningsregelaar definitief afgekeurd.