Customer SupportNow available

« Vorige pagina

Nieuwe directie EMRI

Met dit bericht willen wij aan u bekendmaken dat vanaf 1 januari 2021 een nieuwe directie is benoemd voor EMRI B.V.

Erwin Bloemendal en Rolf van Beekum zullen vanaf 2021 de nieuwe directie van EMRI gaan vormen. Zij nemen daarmee de taken over van de huidige directie, die sinds 2002 werd ingevuld door Harry Brouwer en Piet Lodder.

Zowel Erwin als Rolf zijn ruim 12,5 jaar in dienst bij EMRI en hun carrière begonnen als electronics engineers. Daar hebben zij aan de basis gestaan van een aantal succesvolle ontwikkelingen binnen ons pakket van digitale spanningsregelaars. In deze periode hebben zij ook wereldwijd ervaring opgedaan als service engineers voor het oplossen van complexe generatorvraagstukken bij veel van onze relaties. De laatste jaren waren zij actief binnen het managementteam van EMRI en is deze nieuwe stap in hun carrière een logische keuze.

Harry Brouwer en Piet Lodder blijven als aandeelhouder betrokken bij EMRI en daarnaast zal Piet een belangrijke rol gaan vervullen als adviseur voor speciale projecten en trainingen.

De nieuwe directie zal de huidige koers van EMRI vasthouden en zich blijven richten op het uitvoeren van vakkundige reparaties van generatoren en elektromotoren vanuit onze werkplaats in Ede, het bieden van professionele ondersteuning en service op locatie en het leveren van hoogwaardige elektronica producten. De sterke synergie tussen de disciplines van EMRI Repair, EMRI Services en EMRI Electronics vormen de basis voor onze unieke marktpositie, stabiele continuïteit en technologische voorsprong.

De nieuwe directie van EMRI kijkt er naar uit om persoonlijk met u kennis te maken. Helaas laat de actuele situatie het niet toe om op korte termijn een afspraak met u te maken. Zodra het weer past binnen de maatregelen, zullen wij hiervoor contact met u opnemen.

Namens het management team wensen wij u een goede gezondheid en veel succes toe bij uw toekomstige uitdagingen.

Contactgegevens:

 Erwin Bloemendal
 Rolf van Beekum
 E.Bloemendal@emri.nl  R.vanBeekum@emri.nl