Customer SupportNow available

« Vorige pagina

Lloyd's certificaat voor onze LXCOS Automatische voltage regelaar

Lloyd's Register is wereldwijd de meest toonaangevende organisatie voor het classificeren van schepen. Lloyd's Register is een door de overheid erkend en onafhankelijk keuringsinstituut. Binnen de scheepvaart eisen verzekeraars vaak een classificatie van Lloyd's voor alle electronica aan boord.

Vorig jaar is onze LXCOS regelaar door het Lloyd's team uitvoerig getest. Denk daarbij aan controle op alle regelfunctionaliteiten zoals parallel bedrijf en cosphi regeling, maar ook alle beveiligingsfuncties voor bijvoorbeeld underspeed, over voltage, over current, over excitation en over temperature zijn uitvoerig getest. Om een Lloyd's certificaat te verkrijgen moet de regelaar zelfs onverstoord blijven functioneren bij hevige schokken, trillingen, hitte en vorst. Onze EMRI LXCOS regelaar heeft al deze testen met goed resultaat doorstaan. Dat onze EMRI regelaars van de hoogste kwaliteit zijn is nu dus ook officieel bevestigd middels dit certificaat.

De EMRI LXCOS spanningsregelaar is in beginsel ontworpen ter vervanging van de Cosimat N+ voltage regulator voor AvK generatoren en heeft meerdere geïntegreerde modules zoals (QPF, ER1 en SR2). Naast een 1-op-1 vervanging van de Cosimat N+, kan de LXCOS ook worden gebruikt als een universele spanningsregelaar voor andere merken en types generatoren.

De LXCOS is een digitale spanningsregelaar en bied daarom optimale flexibiliteit en aanpasbaarheid. Onderhoud en werking vereist geen speciale serversoftware ten opzichte van de oorspronkelijke Cosimat N.

De LXCOS heeft de volgende voordelen:

- Zeer aantrekkelijke prijs;
- De montage punten zijn gelijk aan die van de Cosimat N +;
- Eenvoudig aan te sluiten en te installeren;
- Meer functies dan de AvK Cosimat N+;
- Geïntegreerde modules (QPF, ER1 en SR2);
- Dubbele levensverwachting ten opzichte van de Cosimat N;
- Robuust en beter bestand tegen trillingen.

Naast bovenstaande voordelen heeft de LXCOS de volgende selecteerbare bewerkingsmodus:

- Volt per Hertz besturingselemen;
- Constante spanningsregeling;
- Power factor controle;
- 0-100% huidige besturingselemen;
- 0-100% generator spanningsregeling;
- Quadrature voltage voor parallelle werking.

 Klik hier om de AVR EMRI LXCOS te bestellen