download (1)

EMRI lanceert de RUNDECT module

EMRI lanceert de RUNDECT module

De engineers van EMRI Electronics hebben een unieke module ontwikkelt, waarmee de status van elektromotoren continu wordt bewaakt tijdens het starten en accelereren, tot en met het moment waarop de aangelopen status wordt bereikt.

De vrij programmeerbare parameters en opname van flexibele toerentallen maken de RUNDECT uitermate geschikt om gecombineerd te worden met een besturingsysteem voor synchrone motoren. Door de RUNDECT te laten samenwerken met een LXCOS, een geavanceerde spanningsregelaar van EMRI, vormt de RUNDECT een ijzersterke schakel bij de bewaking van PTO-PTI generatoren in een “Take me Home” systeem, boegschroef- of ladingpomp systeem.
De unieke functionaliteiten van de RUNDECT module hebben ertoe geleidt dat het systeem inmiddels door meerdere generator fabrikanten wordt toegepast bij nieuwbouw projecten voor PTO-PTI generatoren in de scheepvaart branche.

De module is daarnaast ook uitermate geschikt om bestaande installaties aan boord van schepen om te bouwen. Deze functionaliteit blijft nu vaak ongebruikt vanwege de gecompliceerde werking. Door de transparante werking en het bedieningsgemak van de RUNDECT module kan deze bewaking eenvoudig worden geïntegreerd in bestaande installaties. Te denken valt hierbij aan de vele AvK DSU en DSG generatoren aan boord van schepen waarvoor EMRI electronics eerder de ZSM module heeft ontwikkeld.

Ook projecten buiten de scheepvaart, waarbij het volledige traject van opstarten en accelereren van elektromotoren bewaakt moet worden, zijn zeer geschikt voor toepassing van de RUNDECT bewakingsmodule.

Wij staan u graag te woord indien u meer informatie over de RUNDECT module wenst te ontvangen

Bram de Vreede
Bram de Vreede

Stay up to date.

Sign up our newsletter for latest article and news.
Update

Latest News & Article

Gewikkelde hoogkant koperspoel
Nieuws

Levering 300 speciale spoelen

Met trots levert EMRI Repair B.V. jaarlijks 300 speciale spoelen aan een zeer tevreden klant. De spoelen worden één voor één vervaardigd met zorgvuldig gewikkeld koperen profieldraad. De inzet voor precisie is duidelijk merkbaar in het nauwgezette proces waarbij elke spoel met uiterste zorg op de hoge kant van het profieldraad wordt gewikkeld, waardoor ze uitgroeien tot onmisbare componenten voor hoogwaardige lasapparaten.

EMRI onderscheid zich doordat deze speciale spoelen gewikkeld worden in onze eigen EMRI wikkelarij. Dit niet alleen om de hoogste kwaliteit te kunnen waarborgen, maar ook om een efficiënte doorlooptijd te garanderen.

Ons doel is om de verwachtingen van onze gewaardeerde klanten te overstijgen. Daarom blijven we streven naar de beste innovatieve oplossingen. Als u op zoek bent naar betrouwbare, hoogwaardige spoelen die voldoen aan alle eisen, dan bent u bij EMRI Repair B.V. aan het juiste adres!

Read More »
Nieuws

Balancing Generator

Vandaag hebben we deze grote 10-polige rotor van een 3,7MVA Hyundai generator gebalanceerd. EMRI heeft deze 5000kg wegende rotor zelf gewikkeld. De eerste is klaar, nog één te gaan! Previous

Read More »
Nieuws

LXCOS Family

2021 Release of newest LXCOS family members & firmware version 1.4.5 LXCOS AC 100-480 Volt 50/60 Hertz generators, 7 Amp LXCOS_LITE AC 100-480 Volt 50/60 Hertz generators, 3.5 Amp lower

Read More »
Nieuws

Opnieuw wikkelen van een stator

Trots presenteren wij u onze time-laps video van het wikkel proces van de stator van een roterende omvormer. De stator was door kortsluiting verbrand. U ziet de combinatie van vaardigheden,

Read More »