download (1)

Bouw EMRI EST

Bouw EMRI EST

EMRI Electronics bouwt momenteel vijf nieuwe elektrische veiligheidstesters, ofwel EST’s (electrical safetly tester). Deze worden gebouwd in opdracht van een beursgenoteerd bouwbedrijf en een bedrijf dat aggregaten verkoopt en verhuurt. Beide klanten hebben gekozen voor de meest uitgebreide versie van de EST, waarmee ze:

 • De in- en uitgangen testen van de installaties op onderbrekingen
 • Sluitingen en verdraaiingen op een lage en/of nominale spanning testen
 • De aardlek automaat testen op uitschakeltijd, houd- en tripwaarde m.b.v. een instelbare lekstroombron
 • De weerstandwaarde testen van alle afzonderlijke geleiders d.m.v. een nauwkeurige 4-draadsmeting waarbij hoge of afwijkende waarden worden gedetecteerd
 • De isolatieweerstand testen tussen alle geleiders m.b.v. een testspanning tot 500Vdc

Het voordeel van het gebruik van de EMRI EST

 • Hoge nauwkeurigheid:
  De EMRI EST is nooit moe, gestrest of met andere zaken bezig. Elk apparaat is altijd 100% nauwkeurig en levert altijd 100% betrouwbare en objectieve testresultaten.
 • Ruime testcapaciteit
  De engineers van EMRI Electronics schrijven testprocedures op maat zodat elk gewenst apparaat getest kan worden. De EST heeft genoeg intern geheugen om 100 testprocedures op te slaan.
 • Korte doorlooptijd
  De EMRI EST test de apparatuur in ongeveer 1 minuut volledig. Dit is vele malen sneller dan een handmatige test.
 • Digitale archivering van testgegevens
  Alle testgegevens worden opgeslagen en bewaard. Hierdoor kan achteraf altijd gecontroleerd worden of alles goed functioneerde. Tevens geeft het structureel bewaren van de testgegevens de mogelijkheid trends te signaleren en hier tijdig op in te spelen.
 • Eenvoudige rapportage
  Na elke testprocedure kan indien gewenst een rapportage worden weergegeven en uitgeprint worden. Dit kan voor de eigen administratie of voor externe verslaglegging worden gebruikt.
Bram de Vreede
Bram de Vreede

Stay up to date.

Sign up our newsletter for latest article and news.
Update

Latest News & Article

Gewikkelde hoogkant koperspoel
Nieuws

Levering 300 speciale spoelen

Met trots levert EMRI Repair B.V. jaarlijks 300 speciale spoelen aan een zeer tevreden klant. De spoelen worden één voor één vervaardigd met zorgvuldig gewikkeld koperen profieldraad. De inzet voor precisie is duidelijk merkbaar in het nauwgezette proces waarbij elke spoel met uiterste zorg op de hoge kant van het profieldraad wordt gewikkeld, waardoor ze uitgroeien tot onmisbare componenten voor hoogwaardige lasapparaten.

EMRI onderscheid zich doordat deze speciale spoelen gewikkeld worden in onze eigen EMRI wikkelarij. Dit niet alleen om de hoogste kwaliteit te kunnen waarborgen, maar ook om een efficiënte doorlooptijd te garanderen.

Ons doel is om de verwachtingen van onze gewaardeerde klanten te overstijgen. Daarom blijven we streven naar de beste innovatieve oplossingen. Als u op zoek bent naar betrouwbare, hoogwaardige spoelen die voldoen aan alle eisen, dan bent u bij EMRI Repair B.V. aan het juiste adres!

Read More »
Nieuws

Balancing Generator

Vandaag hebben we deze grote 10-polige rotor van een 3,7MVA Hyundai generator gebalanceerd. EMRI heeft deze 5000kg wegende rotor zelf gewikkeld. De eerste is klaar, nog één te gaan! Previous

Read More »
Nieuws

LXCOS Family

2021 Release of newest LXCOS family members & firmware version 1.4.5 LXCOS AC 100-480 Volt 50/60 Hertz generators, 7 Amp LXCOS_LITE AC 100-480 Volt 50/60 Hertz generators, 3.5 Amp lower

Read More »
Nieuws

Opnieuw wikkelen van een stator

Trots presenteren wij u onze time-laps video van het wikkel proces van de stator van een roterende omvormer. De stator was door kortsluiting verbrand. U ziet de combinatie van vaardigheden,

Read More »