download (1)

Helpcentrum - Retourneren

Retourneren

Voldeed het ontvangen product niet aan je verwachtingen of heb je het verkeerde onderdeel besteld? Geen probleem, neem contact op met EMRI!

U kunt het product binnen 6 maanden retourneren of ruilen, mits het niet geïnstalleerd of in gebruik is genomen. Ook moet de verpakking of verzegeling onbeschadigd zijn.

Heb je de verzegeling al verbroken of heb je het product al uitgepakt? Neem zo snel mogelijk contact op met onze serviceafdeling door te bellen naar +31 (0)318 – 620 427 of stuur een e-mail naar info@emri.nl. Zij zullen samen met jou controleren of de producten nog steeds voldoen aan de retourvoorwaarden. Als dit het geval is, kunt u de producten nog steeds retourneren. Let op, voor retourneren of ruilen brengen we altijd 15% van de productwaarde van het geretourneerde product in rekening met een minimum van €105,-.

Je kunt de producten terugsturen via elke koeriersdienst. Je kunt de producten ook afgeven bij EMRI in Ede. De verzendkosten voor het retourneren of ruilen zijn voor eigen rekening.